Boeketrecept: voor een explosie van kleur

Opvallende creatie met iris, Delphinium en pampasgras

Saaie boeketten zijn verleden tijd! Deze ietwat gekke en speelse selectie van bloemen is speciaal samengesteld voor een sprookjesachtig interieur. Het haalt ons even weg uit de dagelijks sleur en laat onze fantasie weer bruisen. 

boeketrecept iris delphinium pampasgras

STIJLTREND
Dit boeket met Delphinium, iris en pampasgras in de hoofdrol is geïnspireerd op de stijltrend Crazy Illusions. Bij deze stijltrend draait alles om opvallende, kleurrijke en speelse combinaties. Het doel hiervan? Een andere werkelijkheid creëren dan de soms saaie realiteit waar we vandaag de dag in leven. Fantasie en werkelijkheid komen samen in dit geweldige boeket. Het creëert een vrolijke en uitbundige sfeer - perfect om even te ontspannen en na te denken over het leven in deze uitdagende tijd. Het geverfde pampasgras zorgt voor een kleurenexplosie en inspireert je om ‘outside the box' te denken. De Delphinium staat symbool voor verlichting, plezier en geluk. Een positieve bloem die het leven viert en vooral de focus legt op de mooie kant van het leven. Iets waar we soms allemaal wel even behoefte aan hebben!

DIT HEB JE NODIG

  • Delphinium
  • Geverfd pampasgras 
  • Iris

ZO MAAK JE HET
Maak het jezelf gemakkelijk en vraag je lokale bloemist om een boeket te schikken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor een extra persoonlijke touch. Dankzij het stevige pampasgras is het niet moeilijk om dit boeket zelf te schikken. Het boeket staat het mooist in een smalle, hoge en kleurrijke vaas. 

MEER OVER CRAZY ILLUSIONS
We zijn benieuwd hoe jij deze stijltrend gaat toepassen! Laat ons jouw kleurrijke Crazy Illusions boeket zien op Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen.