DE MOOISTE BLOEMEN VOOR OMA EN OPA

2 oktober is het Grootouderdag!

Het is bijna 2 oktober en dat betekent maar één ding: Grootouderdag. De dag die in het teken staat van de liefste oma's, grappigste opa's en alle bonusgrootouders die een mooie rol in jouw leven en dat van je kids innemen. Tijd om ze te trakteren op een stralende glimlach! Wij omarmen Grootouderdag als een prachtige extra gelegenheid om alle grootouders te verrassen met een extra warme knuffel, een beetje humor en natuurlijk.. bloemen!

DE MOOISTE BLOEMEN VOOR OMA EN OPA Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Oma en opa zijn gewoon de beste

Grootouders zijn vaak heel bijzondere mensen die ons op een unieke manier bijstaan. Voor velen van ons zijn onze eigen ouders nu ook grootouders - we zien papa en mama plotseling weer in een ander licht wanneer ze met onze kinderen spelen, hen de wereld uitleggen of ze troosten bij verdriet. Dat maakt Grootouderdag dubbel zo mooi, omdat het een dag is waarop de hele familie kan samenkomen.

Twee boeketten voor een heerlijke dag

Wij hebben twee betoverende, kleurrijke boeket-ideeën uitgewerkt die deze dag nog kleurrijker zullen maken. Plus, als de boeketten in de vaas staan bij ze thuis zullen ze nog vaak aan je denken de aankomende tijd! Of je nu kiest voor uitbundig of klein - laat bloemen het woord doen. Lieve oma, lieve opa, ik waardeer je! 

Ingrediënten groot boeket

Ingrediënten klein boeket

Bloemen als energiebron voor ouderen

Een studie met 100 senioren toonde trouwens aan dat bloemen depressieve stemmingen verminderen, het geluk verhogen, het geheugen stimuleren en sociale contacten bevorderen. Hieruit blijkt dat een boeket bloemen een van de mooiste en zinvolste cadeaus is voor een bezoek aan opa en oma, en niet alleen op Grootouderdag!

meer (cadeau) inspiratie

Zelfgemaakte cadeaus zijn populair bij zowel grootouders als kleinkinderen. Wat dacht je van deze gerbera's in glazen vaasjes of een een pastelkleurige vaasmix van mooie beschilderde flessen? Ook leuk voor de kleine kunstenaars: een DIY waarbij ze hun kunstwerken op vazen kunnen vereeuwigen. 

We zijn benieuwd naar jouw bloemrijke momenten en verrassingen deze Grootouderdag. Deel ze met ons op Facebook en Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen!