Boeketrecept: Mania, voor obsessieve liefde

Een beetje gek, maar wel lekker

Ben je zo hoteldebotel, dat je aan niemand en niets anders kan denken? Dan is er Mania in het spel. En hoewel je er niet in door moet slaan, is een beetje Mania best lekker. Speciaal voor deze liefde creëerden wij een Valentijnsboeket waar de passie vanaf spat.  

Boeketrecept: Mania, voor obsessieve liefde

Mania: obsessieve liefde

Mania is een obsessieve vorm van liefde, ontdekt door de oude Grieken. “Geniet, maar gebruik met mate” is dan ook het devies. Want een beetje mania in een relatie kan laten zien hoe belangrijk de ander voor je is. Zo belangrijk dat je er ‘s nachts niet van kunt slapen, omdat je hoofd en hart overstromen. Maar een teveel aan mania zal je relatie geen goed doen - waak ervoor dat je niet in een stalker verandert.

Het Mania-boeket

Zo’n overdadige liefde vraagt om een overdadig boeket vol prachtbloemen. En bij zo’n passievolle liefde mag de kleur rood natuurlijk niet ontbreken. Wij selecteerden orchidee, lelie, anemoon, Gloriosa, anjer, Delphinium, Clematis én Genista voor een intens boeket waar je je ogen niet vanaf kunt houden.

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Het makkelijkste is om je bloemist te vragen een boeket te draaien. Met het ingrediëntenlijstje heb je in ieder geval genoeg handvatten om de bloemist er iets moois van te laten maken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor die extra persoonlijke touch. Hier leggen we je uit hoe je zelf een boeket draait.

Bekijk ook onze andere Valentijnsboeketten 

Wil je meer inspiratie of ben je gewoonweg nieuwsgierig? Bekijk hier onze zeven andere Valentijnsboeketten. En vergeet jouw Valentijnsboeket niet te delen via #mooiwatbloemendoen.  

PS Is jouw lokale bloemist open, dan kan je daar terecht voor je Valentijnsbloemen. Of bestel je bloemen online!