Boeketrecept: go crazy met gerbera's

Haal het zonnetje in huis

Hoe vang je de zon in een boeket? Nou, zo! Dit boeket, met de gerbera in de hoofdrol, vult ieder interieur met vrolijke, zonnige vibes.

boeket gerbera | mooiwatblooemendoen.nl

Stijltrend Crazy Illusions

Dit boeketrecept is geïnspireerd op de trend van dit seizoen: Crazy Illusions. Bij deze stijltrend draait alles om opvallende, kleurrijke en speelse combinaties. Het doel? Je fantasie de vrije loop laten en een nieuwe, frisse kijk op de werkelijkheid stimuleren. Door gebruik te maken van gerbera’s in verschillende kleuren en vormen, heb je de perfecte basis voor dit boeket te pakken. Combineer de gerbera met het opvallende paarsblauw van Delphinium en zonnige geel van Mimosa, voor een extra kleurrijk en vrolijk effect. Zo krijg je niet alleen de zomer in je vaas, maar ook in je bol! 

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Maak het jezelf gemakkelijk en vraag je lokale bloemist om een boeket te schikken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor een extra persoonlijke touch. Bekijk ons artikel over het draaien van een Biedermeier of het schikken van een veldboeket.

Meer over crazy illusions

We zijn benieuwd hoe jij deze kleurrijke trend gaat toepassen! Deel jouw boeket met ons via Instagram en Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen. Meer inspiratie opdoen rondom stijltrend Crazy Illusions? Laat je inspireren door ons digitale lookbook, maak van je boeket een ware kleurenexplosie, of creëer een bont kunstwerk met bloemen