Vier je vriendschap met florale harten

Vandaag is het de dag van de vriendschap

30 juli was het de internationale dag van de vriendschap. Nu heb je daar helemaal geen specifieke dag voor nodig, want jouw vrienden en vriendinnen zie je altijd graag. Maar het geeft je wel een goed excuus om ze eens extra te laten weten hoe blij je met ze bent. Hoe je dat doet? Met bloemen in de vorm van harten. 

De extravagante anthurium is een speciale dame. Haar schutblad steelt de show met een bijzondere vorm. Zie je dat? Het lijkt wel op een hartje. Een boeket met anthurium bezit daarom extra veel liefde. Bekijk eens ons knalfuif boeketrecept met anthurium en andere exoten. Maar ook als soliste doet deze bloem het goed. Met haar exotische voorkomen heb je met een paar stelen al een hartverwarmende vaas in huis. 

Lang houdbare bloemen & vriendschap

Wist je dat anthurium het langst houdbaar is van alle snijbloemen? Precies wat je wilt voor je beste vriend(in). Want jullie vriendschap heeft het eeuwige leven, toch? Samen hebben jullie vast en zeker al het nodige meegemaakt. Waar jullie met een lach en een traan op terugkijken. Dus pak elkaar even goed vast, geef elkaar een flinke pakkerd en geniet van jullie fijne vriendschap. En de bos anthuriums natuurlijk.