Bloemen om het warm van te krijgen

Nazomerse exoten

Met hun tropische uitstraling geven ze je een blos op de wangen. Hun excentrieke vormen doen jouw hart sneller kloppen en hun namen klinken als een zwoele salsadans. Mag er een raampje open? We krijgen het warm van exoten.

Exotische bloemen Mooiwatbloemendoen.nl

Even voorstellen

Ze hebben weinig introductie nodig, maar dat terzijde. Maak kennis met gloriosa, anthurium en strelitzia. Deze drie bijzondere dames komen uit alle uithoeken van de wereld. Wil je ze in het wild aanschouwen? Boek dan je ticket naar India voor de frêle gloriosa, reis af naar Zuid-Amerika voor de eigenwijze anthurium en bezoek Zuid-Afrika om oog in oog met de trotse strelitzia te komen.

Hartverwarmende symboliek

Met gloriosa, anthurium en strelitzia haal je niet alleen de tropen in huis, ook vul je de vaas met hartverwarmende symboliek. Zo staat gloriosa voor een nieuw begin, een bloem passend voor je broertje die aan een nieuwe baan begint. Wil je een boodschap overbrengen aan een vrijheidsstrijder of hoop je dat die ene persoon onsterfelijk zal zijn? Geef dan een boeket met strelitzia cadeau. Anthurium staat letterlijk symbool voor exotische schoonheid. Als je het daar als ontvanger geen rode oortjes van krijgt.. 

Warmbloedige bloeiers

Zet een vaas vol met exoten op tafel en binnen een mum van tijd blader je door een reismagazine op zoek naar je volgende avontuur. Hoe doen ze dat toch, die warmbloedige bloeiers? Is het hun uitheemse uiterlijk, het warme kleurenpalet dat ze met zich meebrengen of is het de herinnering aan wandelingen in streken ver van huis? Ach, wat het geheim ook is, warm krijgen we het er zeker van. En met de herfst in het vooruitzicht is dat geen overbodige luxe!