Boeketrecept: een knalfuif met exoten

Voor en door uitgesproken types

Deze maand staan de exoten op de bloemenagenda. Deze uitgesproken persoonlijkheden zijn solo in de vaas al lekker uitbundig, met z’n allen maken ze er écht een knalfuif van. Ga jij ook aan de slag met de exotische gloriosa, anthurium en strelitzia?

Exotische bloemen boeket Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Boek maar alvast je ticket naar Copacabana in Rio. Want na het zien van dit boeket kun je alleen nog denken aan Piña Colada’s, hete strandlichamen en kilometers blauwe lucht. Ay, caramaba! Is het al tijd om te boarden?

Je weet niet waar je moet kijken

Rond en sprieterig, frivool en verfijnd, glanzend en puntig. Met een boeket vol exoten schieten bijvoeglijk naamwoorden tekort. Een ding is zeker, dit boeket is een aandachtstrekker die je blik lekker lang vasthoudt. 

Toch even goed kijken

Door alle drukte wordt het boeket een zoekplaatje. Strelitzia steekt er met kop en schouders bovenuit, maar kun jij de aster vinden? En het glimmende anthuriumblad trekt ook nog behoorlijk de aandacht, had je daarom asparagus wel ontdekt? Ondertussen doet de altijd beeldschone gloriosa haar eigen ding, tot groot genoegen van nutans.