Vier je vriendschap met de alstroemeria

Een bloem vol betekenis voor een betekenisvolle vriendschap

Zij staat altijd voor je klaar. Hij maakt je altijd aan het lachen. Jullie hebben lief en leed gedeeld. Samen zijn jullie opgegroeid. Misschien kennen jullie elkaar nog maar net of herinneren jullie elkaars beugelbekkies nog. Vriendschappen, oude en nieuwe, zijn er om van te genieten. Én om te vieren. En hoe kan het ook anders dan dat te doen met de betekenisvolle alstroemeria?

Vier je vriendschap met de alstroemeria Mooiwatbloemendoen.nl

De zes pijlers van de alstroemeria    

Alle zes de bloemblaadjes van de alstroemeria staan voor een bijzondere eigenschap:  begrip, humor, geduld, medeleven, daadkracht en respect. Welk blaadje past het beste bij jouw vriend(in)? Of passen ze stiekem allemaal heel goed? Laat het hem of haar weten met een persoonlijk begeleidend schrijven. 

Geef er een, of zes of een heleboel!

Hoeveel alstroemeria’s je wilt geven staat vrij, maar het hoeft niet perse een dozijn te zijn. Geef een enkele bloem in een schattig vaasje voor de minimalist. Geef er zes in verschillende kleuren aan die sprankelende persoonlijkheid of de grootste bos die je kunt vinden voor die vriend(in) met een eclectisch huishouden. 

Synchroon genieten

Om de vriendschap en jullie onderlinge band extra kracht bij te zetten, geef je ook jezelf een mooie bos alstroemeria’s. Met beiden een boeket in huis en het lange uithoudingsvermogen van deze bloemen kun je extra lang synchroon genieten!

Nog meer alstroemeria

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de vriendelijke alstroemeria hebben we een extravagant boeketrecept voor je samengesteld. Of ga aan de slag met het bijzondere blaadjes DIY-project.