Mooi! Glasilium-vaasjes voor je zomerbloemen

Glas, koper en kurk laten je bloemen pronken

Vaasjes, die kun je nooit genoeg hebben. Lange stelen of losse lieflijke bloemetjes, een bos stevige zonnebloemen of een bescheiden biedermeier: ze vragen allemaal om hun eigen soort vaas. En net als je denkt dat je assortiment compleet is, val je als een blok voor het Glasilium-vaasje. Rond glas, gecombineerd met stoere kurk en oogverblindend koper. Wij zijn om, jij ook?

Glasiliumvaas van Scandinaviaform Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Lina Arvidsson / Scandinaviaform

Het doorzichtige glas van het Glasiliumvaasje doet een losse bloem stralen, van de onderkant van het steeltje tot aan het bovenste bloemblaadje. Zo laat het vaasje je genieten van de kleine dingen in het dagelijks leven, precies de bedoeling van ontwerpster Eva Levin. Zij begon haar bedrijf Scandinaviaform in 2014 na een studie Zilversmid & Design aan de Folk Universiteit in Lund, Zweden.

Verwondering van de natuur

Eva vertelt: "Vaak zien we niet eens meer hoe iedere bloem een wonder van de natuur is en hoe stijlvol bloemen zijn. Met deze vazen probeer ik dat gevoel van verwondering over de natuur vast te houden. Met Glasilium haal je de natuur naar binnen en laat je de bloemen zien in al hun schoonheid."

Ideale bloemen voor in het vaasje

In het vaasje passen vooral losse bloemen met een ranke steel. Denk aan de Gloriosa, gipskruid of in het voorjaar aan de fritillaria. Bescheiden types die in het Glasiulium-vaasje flink kunnen pronken met alles wat de natuur ze heeft gegeven.

Verkooppunten

Benieuwd waar je het vaasje kunt kopen? Neem dan contact op met NCAagencies, zij kunnen je verder helpen