Lenteboeket: frisse kleuren, zoet parfum

Met Lathyrus en Viburnum
Geschatte leestijd: 2 minuten

Voor een fris voorjaarsgevoel in huis kun je natuurlijk een flinke voorjaarsschoonmaak houden. Heb je daar geen zin in, maar verlang je wel naar fijne voorjaarskriebels? Met dit boeket haal je dat frisse lentegevoel in no-time in huis!

lenteboeket viburnum lathyrus | mooiwatbloemendoen
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Een natuurlijk parfum van bloemen

Dit frisse lenteboeket heeft twee sterspelers, namelijk Lathyrus en Viburnum. Lathyrus, ook wel pronkerwt, is een fragiele, vrolijke bloem met een romantische look. De bloem heeft een betoverende, zoete geur die in menig parfum wordt verwerkt. Ook Viburnum verspreidt een heerlijke, zoete geur. Deze vrolijke bloemenbal heeft smetteloos witte of zachtroze bloemetjes en frisgroene bladeren. 

Creëer florale herinneringen 

Dit frisse boeket zorgt niet alleen voor een heerlijke voorjaars-vibe, het past ook perfect bij Collecting Memories, de Trend Collectie van dit moment. In deze trend staan zachte, rustgevende kleuren en het creëren van een vrolijk, ontspannen en geborgen gevoel centraal. 

Het fijne aan bloemen (en planten) is dat ze gevoelens van plezier, veiligheid en troost versterken en dat ze kunnen worden gebruikt om fijne herinneringen te creëren en om herinneringen op te halen. Waar zou dit boeket jou later aan doen herinneren? 

Meer inspiratie

Kun je nog wel wat meer lentekriebels gebruiken? Ontdek dan eens hoe je van stenen florale Happy Stones maakt, of ga aan de slag met een elegant én eetbaar lenteboeket. En voor je dagelijkse dosis inspiratie volg je ons natuurlijk op Instagram, Pinterest en Facebook!

fris lenteboeket geurend | mooiwatbloemendoen