Boeketrecept: Pragma, voor levenslange liefde

Vier de liefde met hyacint en violier

Pragma is liefde voor het leven. Een onvoorwaardelijke liefdesvariant, die met de jaren sterker wordt en je helpt de beste versie van jezelf te worden. Verras de persoon die deze liefde voor jou belichaamt op Valentijnsdag met een Pragma-boeket!

boeket pragma valentijn
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Pragma: levenslange liefde

Een blijvende liefde: dat is Pragma. Deze liefde zie je over en weer terug tussen kinderen en ouders, maar ook bij partners die al jaren bij elkaar zijn en nog steeds heel liefdevol met elkaar omgaan. Pragma is een liefde die door de jaren heen als het ware volwassen is geworden. Dat maakt het een levenslange liefde, die niet met verloop van tijd vervaagt, maar altijd aanwezig blijft.

Het Pragma-boeket

De kleur paars staat voor geborgenheid, een perfecte match met Pragma. En dat Pragma liefde voor het leven is, is terug te zien in de gekozen bloemen: zowel hyacint als Matthiola staan er symbool voor. In de mix met anjer, Clematis en Delphinium zorgt dit voor een boeket om nooit te vergeten. Ook mooi: door te kiezen voor een vaas in dezelfde kleur(en) als de bloemen maak je er een liefdevol én kleurrijk feestje van. 

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Het makkelijkste is om je bloemist te vragen een boeket te draaien. Met het ingrediëntenlijstje heb je in ieder geval genoeg handvatten om de bloemist er iets moois van te laten maken. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag voor die extra persoonlijke touch. Hier leggen we je uit hoe je zelf een boeket draait.

MEER (BLOEMEN)LIEFDE

Benieuwd naar andere Valentijnsboeketten? Bekijk hier onze zes andere liefdesboeketten. Vergeet jouw Valentijnsboeket niet te delen via Instagram of Facebook met de hashtag #mooiwatbloemendoen! Heb je nog meer liefde te geven? Ontdek dan onze DIY's met rozen in de hoofdrol. Verras je geliefde bijvoorbeeld met een zelfgemaakte bloemenkaars of een fijne rozenscrub. En omdat liefde door de maag gaat, serveer je jouw geliefde op Valentijnsdag natuurlijk een heerlijke rozenpunch.