Boeketrecept: freesia & friends

Een boeket voor een boost

Hee jij daar, word eens wakker uit je winterslaap. En check de bloemenagenda, want daarin staat de freesia te shinen deze maand. Het boeketrecept met deze bloem in een glansrol geeft je meteen een energy boost.

Boeketrecept met freesia Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Freesia versus midwinterdip

Het overkomt de besten: de midwinterdip. Als het aan jou ligt kruip je nog even onder je dekbed, in een warme wereld zonder verplichtingen. Enter de freesia. Met haar geur maakt ze je wakker en de rood/roze anjer uit haar gezelschap neemt haar symboliek voor hartstocht, verlangen en romantiek mee. Wie had er hier een dip? Vul het boeket aan met zalmroze Lisianthus, energieke Asparagus en goed-humeur-in-trosvorm Asclepia (zijdenbloem) en je energieniveau is terug op midzomerniveau.

Energiek boeket, rustige vaas

Een energiek boeket hoeft niet zo netjes te ogen. Speel een beetje met hoogtes zodat er tussen de vaasrand en de hoogste bloemblaadjes van alles valt te zien. En over de vaas gesproken: met al die energie kies je voor een rustig exemplaar. Glas of wit keramiek geven je freesia & friends-boeket alle ruimte om jou op te vrolijken.

En?

We zijn benieuwd naar jouw energieke freesiaboeket. Deel je ‘m op Instagram met hashtag #mooiwatbloemendoen?