Boeketrecept: color blocking met voorjaarsbloemen

Doe eens gek met de kleuren van de lente

Vergeet je drukke agenda, uitblinkend in verplichtingen. Deze maand bepaalt de Bloemenagenda jouw humeur. Negeer de regels en waag je aan opvallende kleurencombi’s.

Dit heb je nodig

Word een stijlgoeroe met voorjaarsbloemen

Ook jij hebt ze vast in je omgeving. Kleurrijke stijlgoeroes die op gevoel combineren en niet bang zijn hun eigen smaak te volgen. Vandaag ben jij er ook een. Color block met voorjaarsbloemen totdat je hart zegt, nee schrééuwt: Hoi lentezon! Dat is het enige wat je te doen staat volgens de Bloemenagenda.

Rood, blauw en geel?

Een bordeauxrode ranonkel die het aanlegt met een blauwpaarse anemoon: waarom niet? Met een bolletje geel van de Leucospermum en wat Asparagus-groen is jouw primaire kleurenpalet compleet. Fritillaria voegt een zweempje eigenwijsheid toe en de luchtigheid komt van Lathyrus. Zet je color-block-boeket in een glazen vaas en geef jezelf een schouderklopje. Of twee.

Daring is sharing

Durfde jij het aan? Deel als florale stijlgoeroe dan je voorjaarscompositie op Instagram met hashtag #mooiwatbloemendoen, en inspireer anderen om deze maand ook in het teken van kleur te zetten.