Bloemlezing: de tulp

Deel de Bloemlezing en breng met tulpen een ode aan iemand die je lief vindt

Iedere maand verschijnt op Mooiwatbloemendoen.nl een Bloemlezing; een bijzonder bloemig gedichtje geschreven door Kim Triesscheijn en prachtig geïllustreerd door bekende illustratoren als Maki, Studio Boot, Geertje Aalders en Studio SjoeSjoe. Deze Bloemlezing staat in het teken van de tulp en is geïllustreerd door Studio Het Paradijs.

Deel de Bloemlezing

De Bloemlezing brengt een ode aan de mens, via de kenmerken van een bloem. Een (online) cadeautje van Mooiwatbloemendoen.nl om een beetje schoonheid en positiviteit te verpreiden. Want mensen zijn mooi, magisch en ingenieus. Net als bloemen. Je kunt de Bloemlezing delen met je lief, je moeder of een vriendin. Met iedereen die jij een ode wilt brengen. Je vindt ze ook op onze Facebook- en Pinterestpagina.

Bloemlezing de tulp

Bekijk hieronder ook de verkorte versie van de Bloemlezing.

Het ParadijsIllustratoren

Het Paradijs bestaat uit drie illustratoren, Esther Hörchner, Maaike Burgers en Els ten Klooster. Zij werken vanuit hun studio in Arnhem waar zij ook een winkel hebben waar ze hun eigen producten verkopen. Daarnaast maken zij illustraties voor bedrijven, kranten, tijdschriften en particulieren. De dames hebben elkaar gevonden in hun gemeenschappelijke liefde voor verfijnde illustraties en bijzondere producten. Het Paradijs & Bloemen: "Wij zijn dol op bloemen en halen elke week een bos, voor thuis en voor de studio. Vooral voorjaarsbloemen zijn onze favoriet, waarbij een bos tulpen niet mag ontbreken!"

Kim TriesscheijnDichter

De Bloemlezingen worden geschreven door Kim Triesscheijn. Kim staat voor eerlijk, echt en eigen. Op eigen wijze schrijft ze de wereld een beetje mooier. Als dichter van de bundel Liefde op het eerste gedicht. Maar ook als spoken word performer, blogger, copywriter, conceptdenker en kinderboekenschrijver. Kim & Bloemen: "Ik word vrolijk van bloemen op mijn schrijftafel; bossen met van alles wat. Bloemen die buiten de lijntjes durven te groeien en kleuren.”

 

Bloemlezing de tulp