Bloemetje eromheen?

Verpak je decembercadeaus met bloemen

Sinterklaas, Kerstmis of gewoon voor de leuk: er is deze maand altijd wel een mooi excuus om iemand te verrassen. En de cadeauverpakking wordt een cadeautje op zich als je het pakje versiert met bloemen. Met een gloriosa bijvoorbeeld, op een lekker contrasterende ondergrond of met bloemetjes van papier. Zo pak je het aan.

Wrapped up in flowers Funnyhowflowersdothat.co.uk

Optie 1: met gloriosa en Cosmos astrosanguineus

Met de gloriosa en Cosmos astrosanguineus maak je van elk cadeau een feestje. Pak je cadeautjes zo strak mogelijk in met dramatisch zwart papier voor een mooi contrasterend effect. Span een lint om de cadeautjes en knip passend af op de onderkant, plak vast met zwarte washi tape. Bevestig de bloem op de bovenkant door de steel onder het lint door te steken. Oh la la!

Optie 2: met papieren bloemetjes

Zit er veel tijd tussen het moment van inpakken en geven? Versier het cadeau dan met Fields of Joy van Jurianne Matter: een slinger van fijne bloemetjes en vlinders van papier in de mooiste kleuren. Ook leuk trouwens om een saaie muur mee op te fleuren. 


En dan wel weggeven!

We snappen dat het afscheid zwaar valt, maar hoe mooi ze ook zijn: geef ze toch maar weg die kunstwerken van cadeautjes. Daarna trakteer je jezelf op een mooi boeket om het verlies goed te maken. Dat noemen we een win-win-situatie.