Bedank voor 2017 met lisianthus

Even terugblikken op het afgelopen jaar

Het is alweer december! Ook dit jaar is weer voorbij gevlogen. In 2017 had je vast en zeker wat tegenslag, maar hopelijk was het vooral een jaar waarin je heel veel geluk, gezondheid en liefde hebt meegemaakt. Terugblikken en bedanken voor dit kalenderjaar doen we met lisianthus: symbool van dankbaarheid. 

Boeket met lisianthus Mooiwatbloemendoen.nl

Bedanken in de vorm van een boeket

Wil jij een speciaal iemand bedanken voor het afgelopen jaar? Omdat diegene er voor je was, omdat hij of zij een bijzondere plek innam of gewoon zomaar? Verras de persoon in kwestie met een lisianthusboeket. Deze bloem staat namelijk symbool voor waardering en dankbaarheid. Dat maakt deze prachtbloem nóg mooier, vind je niet?

Boordevol inspiratie met lisianthus

Deze zachtaardige bloem heeft niet alleen een prachtige boodschap, ook is ze met haar goede looks hartstikke veelzijdig. Zet lisianthus in een vaas (bekijk hier een uitgebreid boeketrecept) of gebruik het als ingrediënt van een leuke DIY. Aangezien het de maand van de cadeaus is, kun je wel wat inpaktips gebruiken. Wrap it up met lisianthus bloemen! Of benader de kerst eens op een andere manier met een bloeiend advent. Dankjewel, graag gedaan!