Zó wordt bloemschikken wel heel makkelijk

Insider tip voor een prachtige vaas vol bloemen

Op vrijdag 22 april jl. kwamen een groep bloggers tezamen in de Vondelkerk te Amsterdam voor een heerlijke en inspirerende ontbijtworkshop. In de spotlight de eeuwig vrolijke gerbera. Na een paar kopjes koffie, thee en zoete baksels werd het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Onder leiding van bloemstyliste Nathalie Fasé werd er een boeket in een vaas gemaakt. Hiervoor had zij een supersimpele DIY bedacht die je gemakkelijk thuis kunt maken.

Copyright: &Suus

Altijd een prachtig geschikt boeket

Het enige dat je nodig hebt is plakband of masking tape in een leuke kleur. Plak drie stroken tape horizontaal en drie stroken verticaal over de opening van de vaas. Hierna kun je gemakkelijk de bloemen schikken. Ga je voor een weelderig veldboeket in verschillende hoogtes of voor een strakkere look? 


Mono boeket of combineer er op los

De bloggers gingen aan de slag met gerbera's in verschillende kleuren, vormen en groottes. Het maakt een mono boeket tot een bont geheel. Of maak het nog spannender en combineer de gerbera's met rozen, lisianthus en anjers. Ach... het maakt eigenlijk niet uit, over twee weken maken we er weer een andere bos van!

Laat je ook inspireren door de creaties van bloggers &suus en Elske Leenstra!