Verras jouw alledaagse held met een (k)anjerboeket

Bedank iemand met bloemen

Soms kan je wel wat extra hulp gebruiken. Dan kan een klein (of groot) gebaar van iemand anders een wereld van verschil maken. Je ouders die elke week op de kindjes passen, een vriendin die ongevraagd eten komt brengen of een lief briefje op een moment dat je je eenzaam voelde – allemaal gedaan door alledaagse helden, die niets terugverlangen voor hun inzet en hulp.  

Anjerboeket - mooiwatbloemendoen.nl

Zeg dankjewel met anjers

Heb jij zo’n bijzonder mens in jouw leven die een bedankje verdient? Koop dan bij een deelnemende bloemist een (k)anjerboeket vanaf € 14,95 en maak kans op een wellness verwendag voor twee personen (ter waarde van € 100,-), of een van de vijftig gratis (k)anjerboeketten. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Kleine momenten met grootse gevolgen

Vaak gaan deze lieve gebaren ongemerkt voorbij, zoals dat wel vaker gaat met dat wat er werkelijk toe doet. Ze zijn haast vanzelfsprekend, en daarom is het goed om af en toe even stil te staan bij die kleine en grote momenten die impact hebben op het leven van een ander. En dat kan als geen ander met een bloem: daarmee zeg je wat soms niet uitgesproken kan worden.

Voor de helden van alledag

Een (k)anjerboeket is het perfecte bedankje voor deze helden van alledag: met hun vrolijk gekleurde kopjes lachen anjers degene die zich zo voor een ander heeft ingespannen toe. Toevallig staan diezelfde bloemen symbool voor hartstocht, en laat dat nu net zijn waar het bij al deze kleine gebaren om draait: een groot hart dat iets voor een ander over heeft.

En de winnaar is…

Heb je een bon in bezit en wil je kijken of je gewonnen hebt? Dat kan door je unieke code hieronder in te voeren:

Plaats een vinkje indien je akkoord gaat met de voorwaarden