Grafische bloemen

Strak genieten en sober stralen

Waarschijnlijk denk je bij bloemen niet direct aan strakke en sierlijke puurheid. Daarom laten we je graag zien hoe adembenemend simpele vormen zijn. Even geen drukke, springerige sprieten vol met drukke explosies van vrolijke blaadjes, maar strak, overdreven stijlvol en mooi door de eenvoud. In kleur én vorm. We gaan grafisch!

Grafische bloemen - Mooiwatbloemendoen.nl

Je eigen kunstwerk

Sommige bloemen hebben geen bos nodig. Geef ze de ruimte om met alleen hun eigen kracht en schoonheid je huis een perfecte sfeer te geven. Benadruk het grafische genot door onder de vaas verschillende vellen papier te leggen. Horizontaal, diagonaal en overlappend.

Kies voor kleuren die in de bloem terugkomen en maak het extra stijlvol met een gouden blad. Of kies juist voor één mooi vel dat de kleur en mystiek van de bloem nog meer tot leven brengt. Je kunt de papieren aanvulling ook achter de plant aan de muur bevestigen. Je eigen kunstwerk ligt of hangt al na wat schuiven en knippen. En dan: simpelweg genieten!

Pantone-blauw

Perfecte botanische design-exemplaren voor je stijltafereeltje zijn bijvoorbeeld de strelitzia, anthurium of heliconia. En wil je grafisch hip zijn? Kies dan voor blauw: de trendkleur of mooie paarse tinten. Met één enkele bloem in die coole kleur waan je je in een huis vol luxe, rust en rijkdom met een flinke dosis spiritualiteit.