Een gele compositie voor jouw narcissen

Laat het voorjaar door je huis waaien

Geel is hot & here to stay. Deze knalkleur begonnen we vorig jaar weer met regelmaat terug te zien in hippe interieurs, op de catwalk en in alledaagse voorwerpen. Geel is een kleur waarmee je zegt “dit mag gezien worden”. Het trekt de aandacht en maakt van een saaie bedoeling opeens een interessante hoek. Tijd voor een huis update met een van onze favoriete gele lentebloemen: narcis. Want als je de kleur geel van top tot teen kunt rocken, dan ben je pas écht een rockstar.

Narcissen in geeltinten Mooiwatbloemendoen.nl

Kleur bekennen

Mooi geel is niet lelijk! Pastelgeel, okergeel, goudgeel en geel tegen het oranje aan toe. Verzamel alles wat je in huis hebt met deze vrolijke kleur. Het mag best wel een beetje gek: vazen, een bakelieten telefoon, de badeend van je dochter of een vintage ‘70’s lamp. Combineer ze met narcissen in verschillende verschijningsvormen. Volledig geel of die bijzondere met een oranje trompet. Zet alles bij elkaar en je creëert een fris zoekplaatje waar de lol vanaf spat. 


Energieke kleur in huis

De kleur geel maakt actief! Het geeft je optimisme en energie en stimuleert mentale activiteit. De perfecte kleur voor in je werkkamer, je hobbyhut of op kantoor. Narcissen staan voor een nieuw begin, niet geheel toevallig als lentebloeier. Trakteer jezelf of een ander op een boeket gele narcissen aan de start van een nieuw project waarvoor ze flink aan de bak moeten. Een goed en geel begin is het halve werk, nietwaar?