Bonte botantische kronen

Voor bloemenmeisjes en plantendiva's

De flower crown is al een tijdje razend populair. Hoog tijd voor een update! In 2016 lappen we graag de regels aan onze laars. Binnenplanten zetten we buiten, buitenplanten hangen als eyecatcher aan de muur en bloemen dragen we als fashion statement. Het gaat er niet meer om of je een bloemen- of plantenliefhebber bent, maar of je wel of niet van de natuur binnen je lifestyle houdt. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Om dit te demonstreren hebben we twee versies gemaakt. Romantisch & fleurig en Stoer & kleurig. Welke stijl past bij jou?

Romantisch & fleurig

Flowercrown

Voor deze hoofdtooi hebben we gekozen voor bloemen in felle kleuren en mooi groen blad, samen maakt het een weelderige combinatie. 

Wij hebben bloemen zoals Allium en Veronica gebruikt en deze gecombineerd met bladgroen.

Stoer & kleurig

Flowercrown

Voor deze kroon zijn we uitgegaan van een basis van bijzonder blad met bloemen in één toonsoort, het geeft het accessoire een Romeins tintje.

Wij hebben bloemen en planten zoals de Calathea en dille gebruikt.

Wil je zelf een botanische kroon maken? Ga uit van ijzerdraad als basis en maak plantbladeren en bloemen hieraan vast met groene tape. Aan het uiteinde kun je touw gebruiken om de kroon vast te zetten op je hoofd. Deel je met ons het resultaat?