Boeketrecept: Philautia, voor eigenliefde

Een gezonde dosis liefde voor jezelf

Heb je er weleens aan gedacht om de liefde aan jezelf te verklaren? Kies er deze Valentijnsdag voor om Philautia te vieren: liefde voor jezelf. Wij helpen je op weg met een passend Valentijnsboeket. 

Boeketrecept: Philautia, voor eigenliefde

Philautia: eigenliefde

Vergeet jezelf niet! Philautia staat voor een gezonde dosis eigenliefde. Het is een liefde waarmee je jezelf - en dus al je imperfecties - accepteert, voor jezelf opkomt en jezelf begrijpt. Dat kan nog best lastig zijn. Daarom is Valentijnsdag het uitgelezen moment om bij deze liefde stil te staan en jezelf op een prachtig boeket te trakteren. 

Het Philautia-boeket

Hoewel de oude Grieken deze liefde niet als narcistisch bedoelden, maken we er toch een dikke knipoog naar door de narcis is dit boeket te verwerken. Aangevuld met de al net zo gele mimosa straalt dit boeket je tegemoet. Het Philautia-boeket krijgt geen genoeg van zichzelf. En wij ook niet!

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Dit boeket is zo gemaakt: maak simpelweg een compositie van narcis en Mimosa en herschik tot je het gewenste resultaat hebt behaald.  

Bekijk ook onze andere Valentijnsboeketten

Wil je meer inspiratie of ben je gewoonweg nieuwsgierig? Bekijk hier onze zeven andere Valentijnsboeketten. En vergeet jouw Valentijnsboeket niet te delen via #mooiwatbloemendoen.  

PS Is jouw lokale bloemist open, dan kan je daar terecht voor je Valentijnsbloemen. Of bestel je bloemen online!