Boeketrecept: de hoofdrol voor chrysant

Vrolijke, eerste soliste in goed gezelschap

Bloemen als de chrysant kunnen het prima aan om als monoboeket te worden gepresenteerd. In een enkele kleur of diversiteit aan tinten stralen ze je bloembreed toe vanuit de vaas. Zet een dozijn andere bloemen naast haar en ze blijft opvallen. Kijk maar naar dit boeketrecept! 

Chrysant Boeket Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig:

Dit boeket doet denken aan een vers opgemaakt schoon bed, een fris parfum en het aantrekken van je nieuwe favoriete outfit. Alledaagse luxe die het leven nét even wat fijner maakt. Hoe zo’n boeket eruit ziet? Vol kleur, vorm en gevoel!

Chrysant steelt de show

De chrysant is een klassieker onder de bloemen. Ze heeft een trouwe fanbase en steelt nog altijd harten. Zo ook in de vaas. Zelfs naast de uitgesproken calla en recht voor je raap ilex weet chrysant nog steeds de aandacht naar zich toe te trekken. De flirt!

Bonte boel in de slaapkamer

Met zoveel verschillende bloemen in de vaas is het al snel een bonte boel. Ach, waarom ook niet? In de rust van je slaapkamer geeft dit boeket je net het laatste zetje moed om de dag te plukken. Of blijf nog even extra lang liggen en laat chrysant een glimlach op je gezicht toveren. Dan stap je gegarandeerd met het juiste been uit bed!