Bloemlezing de ranonkel

Een bloemig online cadeautje voor jou

Iedere maand verschijnt op Mooiwatbloemendoen.nl een Bloemlezing; een bijzonder bloemig gedichtje geschreven door Kim Triesscheijn en prachtig geïllustreerd door bekende illustratoren zoals Maki, Studio Boot, Geertje Aalders, Studio SjoeSjoe, Het Paradijs en Hyshil. Deze Bloemlezing staat in het teken van de ranonkel en is geïllustreerd door Kim Welling.

Online cadeautje

De Bloemlezing brengt een ode aan de mens, via de kenmerken van een bloem. Een (online) cadeautje van Mooiwatbloemendoen.nl om een beetje schoonheid en positiviteit te verspreiden. Want mensen zijn mooi en magisch. Net als bloemen. Omdat het bijna lente is, hebben we een Bloemlezing gemaakt met de lentebloem ranonkel. Deel de Bloemlezing met iemand die je lief vindt en breng hem of haar een ode.  

Bloemlezing de ranonkel

Bekijk hieronder ook de verkorte versie van de Bloemlezing.

Kim WellingIllustrator

Kim Welling werkt als illustrator en designer. Naast haar tweedimensionale werk, heeft ze zich gespecialiseerd in 3D illustratieve objecten en installaties. Ook heeft ze een eigen webshop, genaamd Kim’s Little Monsters, waar ze mooie handgemaakte illustratieve producten verkoopt. Kim & Bloemen: “Met bloemen haal ik frisheid en kleur in huis. Ze zijn levendig. Ik verdeel losse bloemen over verschillende vintage vaasjes, die mijn vriend verzamelt. Gevlamde jaren zeventig vazen vul ik met mooie en elegante bloemencombinaties.”

 

 

Kim TriesscheijnDichter

De Bloemlezingen worden geschreven door Kim Triesscheijn. Kim staat voor eerlijk, echt en eigen. Op eigen wijze schrijft ze de wereld een beetje mooier. Als dichter van de bundel Liefde op het eerste gedicht. Maar ook als spoken word performer, blogger, copywriter, conceptdenker en kinderboekenschrijver. Kim & Bloemen: "Ik word vrolijk van bloemen op mijn schrijftafel; bossen met van alles wat. Bloemen die buiten de lijntjes durven te groeien en kleuren.”

Bloemlezing de ranonkel