Bloemen maken deze kerstsoesjes helemaal af

Geen zoete kerst zonder croquembouche!

Met een beetje fantasie kun je in deze soesjestoren best een alternatieve kerstboom zien: hij is bijna te mooi om op te eten.

 

 Zoveel leuker dan kerstballen stapelen!

Voor deze croquembouche bak je zo'n 70 tot 80 soesjes die je vult met banketbakkersroom. Voor dit exemplaar dip je ze even in witte gesmolten chocolade die je met een drupje kleurstof verschillende  pastelkleurtjes hebt gegeven. Bij het stapelen verwerk je er eetbare bloemen. Presenteren met erom heen kleine vaasjes met chrysantjes en gerbera's.   

 

 

Alom kerstsfeer en geen boom te bekennen

Je zoete kerstbuffet maak je helemaal af met een paar takken Ilex. Zet ze in een vaas, laat ze eenzijdig overhangen en hang er een paar koekjes en ornamentjes in. Het geheel heeft een feestelijke kerstvibe, zonder dat er zelfs maar één dennennaald te vinden is: origineel, modern en helemaal van nu.