Amaryllis met een boodschap

Naar wie zou jij ze sturen?

Wie wordt er niet blij van een kaartje met een handgeschreven persoonlijke boodschap? Helemaal als het een prachtig kaartje is met de amaryllis in de hoofdrol. Deze bloem met haar fluweelachtige bloemblaadjes geeft een gevoel van vriendschap en genegenheid. Combineer zo’n mooie boodschap met een echte Amaryllis en je hebt een fantastisch cadeau. Hebben? We geven 10 kaartensetjes weg, met twee Amaryllissen. Eén voor je geliefde, familielid of vriend(in) en één voor jezelf!

Een ode aan de mens

De kaarten zijn een ode aan de mens, via de kenmerken van de bloem. Op de kaarten vind je een bloemlezing; een bijzonder gedichtje geschreven door Kim Triesscheijn en prachtige illustraties van Studio SjoeSjoe. Kim staat voor eerlijk, echt en eigen. Op eigen wijze schrijft ze de wereld een beetje mooier. Studio Sjoesjoe is de design- en conceptstudio van Joëlle Wehkamp. Ze ontwerpt, bedenkt, illustreert, maakt mooie DIY-projecten en organiseerde The Pin-Gallery.

 

Doe mee en win

Wil je kans maken op een setje bestaande uit 5 van deze prachtige kaarten? We hebben er 10 klaar liggen. Het enige wat je hoeft te doen is ons hieronder laten weten aan wie jij een kaartje zou sturen en waarom. De origineelste of ontroerendste inzendingen vinden binnenkort de prachtige amarylliskaarten thuis op de mat! Daarnaast sturen we de winnaars ook nog eens twee Amaryllissen. Eén voor hem of haar, en één voor jezelf.

*Helaas is deze winactie ondertussen afgelopen en hebben de winnaars bericht gekregen. We nodigen je van harte uit om aan een volgende winactie mee te doen!

Dit formulier is gesloten voor inzendingen.