5x zomerse schelpenvazen

Zon, zee en strand, maar dan thuis

Of het je nu te koud of te warm is voor het strand, je niet van anderhalve-meter-afstand-strand houdt of het strand te ver weg lijkt nu je strandvakantie is afgelast: haal het strandgevoel dan gewoon in huis. Met deze zomerse schelpenvazen! Wij zetten vijf prachtexemplaren voor je op een rijtje.

Warmte in huis

Deze HKliving keramische schelpvaas in terra combineer je met een paar roze bloemen, voor nog meer warm zomergevoel in huis.

Een beetje kleur, graag

De schelpenvazen van Los Objetos Decorativos zijn gemaakt van klei en hebben een matte finish. Verkrijgbaar in de kleuren honing, mauve, ecru en amber.

Pièce de résistance

Een blauwe schelpenvaas schreeuwt om bloemen in een contrasterende kleur, zoals wit gipskruid. En klaar is je pronkstuk!

Natuurlijk wit

Is sereen wit meer jouw kleur, kies dan voor deze schelpenvaas van By On. Prachtig tegen een donkere muur. Of met een paarse bos Limonium er in.

Kunstwerk en vaas in één

Deze keramieken schelp van Ferm Living is geïnspireerd op de Nautilusschelp. Houd je oor er eens dichtbij, wie weet hoor je het geluid van de zee. Vul 'm met geurende zomerbloemen en voilà; je hebt een sensorische zomerervaring, gewoon thuis.