Vijf florale cadeau-tips

Voor op je eigen wishlist of als cadeau voor een ander
Geschatte leestijd: 3 minuten

Een cadeau geven kan iedereen, maar een attent, doordacht en verrassend cadeau geven, dat is een vak apart. Of je nu zelf op zoek bent naar inspiratie voor je verlanglijst, of dat ene cadeau wil vinden voor de bloemenlover in je familie of vriendengroep, wij zetten vijf toffe florale cadeaus voor je op een rij. 

Bling bling!

Weelderige boeketten, fluwelen stoffen en intieme gesprekken. Dit jaar vieren we Kerst met een overdosis romantiek. Natuurlijk hoort daar een extravagante outfit bij. Geef 'm cadeau aan je bestie, zij die deze clutch sowieso gaat rocken tijdens de feestdagen! Of ben je stiekem zelf smoorverliefd op deze deze showstopper van een accessoire? Laat Santa's helpers dit artikel lezen, en wie weet wat jij op kerstochtend onder de boom vindt! 


Klein maar fijn

Op zoek naar een klein cadeautje? Zoek niet langer, want deze florale sleutelhanger is te gek. Leuk voor iemand die net een nieuw huis of nieuwe auto heeft gekocht. Mooi ingepakt, lief kaartje erbij en klaar ben je!


Voor alle donkere dagen

Het is 's avonds snel donker en ook de grijze luchten lichten de dag niet op. Dus maak je het binnen gezellig. Lichtjes in de boom, kaarsen op tafel. Deze prachtige lotusbloem kaarsenhouder is niet alleen praktisch maar ook oh zo mooi. En wist je dat de lotus een rijke symboliek heeft? Ze staat onder andere symbool voor rijnheid, puurheid en (door haar lange bloeitijd) het leven. Wauw, wat een cadeau!


Back to the seventies!

Houdt hij of zij enorm veel van bloemen? Dan zit je altijd goed met het geven van een vaas. En niet zomaar één, nee deze jaren zeventig stijl vazen bijvoorbeeld. Want, what's not to love? De kleuren, de vormen, jaren zeventig met een moderne twist. We love it! Kan daar gelijk het goedmaakboeket tijdens de kerstdagen in pronken.


Helemaal zen, helemaal blij

Je kent het wel, in de weken voorafgaand de feestdagen ben je druk druk druk. Deadline hier, feestje daar. Geen tijd om stil te staan. Of toch niet? Hoogste tijd voor wat broodnodige onstpanning. Deze one-of-a-kind bloemenbundel is namelijk niet alleen prachtig om te zien, hij is om aan te steken. Als wierook! Terwijl de geuren van rozen en lavendel je tegemoet komen, lig jij, je vriend, moeder of tante met de kerst-diner-leftovers op de bank te ontspannen.