Ruby Barber: veelzijdige creatieveling met verrassende kunstwerken

Een kijkje op haar Instagram-account

We wisten al dat bloemiste en designer Ruby Barber een fijn oog heeft voor detail en kleuren kan combineren als geen ander. In haar kunstwerken komen passie, talent, creativiteit en ambitie allemaal samen, waardoor je soms het gevoel hebt naar een intens schilderij te kijken. Ruby Barber, de vrouw achter Mary Lennox, is eigenzinnig en overtuigend. Geen wonder dan ook dat ze een van de meest gewaardeerde en toonaangevende bloemisten is van dit moment. Gelukkig voor ons deelt Ruby Barber haar creaties niet alleen met grote merken, maar ook gewoon op Instagram. Zo kunnen wij even heerlijk wegdromen bij deze wonderlijke bloemendesigns.

Ruby Barber TGG mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Ruby Barber

Bloemig reizen

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze? De kleuren vullen elkaar perfect elkaar aan en nuanceren de harde uitstraling van de spierwitte koffer. Het beeld roept verlangen op naar tropische oorden met overweldigende flora en fauna, waardoor je meteen die koffer wilt pakken en op reis wilt gaan. Met dit beeld laat Ruby Barber zien dat bloemen een hele goede verkooptruc kunnen zijn.

 

 

Bloemen voor Gucci

Ruby Barber mocht pas geleden de bloemendecoratie verzorgen voor een shoot van Gucci. Het resultaat? Een roze, vrouwelijke, romantische campagne waarin de roos centraal staat. De decoraties zijn niet alleen mooi, maar sluiten ook heel natuurlijk aan bij de rest van de campagne. Ruby Barber laat zich hier van haar lieve kant zien. En ook dat lukt.

Pluimenwolk

Wauw, wij zijn verliefd.. Hoe tof is dit? Het moge duidelijk zijn dat Ruby Barber niet alleen een fantastische bloemiste is, maar ook een eigenzinnige designer die met originele materialen werkt. We hopen dat Ruby binnenkort nog een paar lampjes verwerkt in deze bijzondere pluimenwolk, want dan hangen wij 'm zo boven de tafel.

 

 

 

Meer werk zien van Ruby Barber? Haar Instagramaccount staat vol met bijzondere ontwerpen. Of anders kun je op de site van haar desginstudio Mary Lennox ook je ogen uitkijken. Lees ook vooral het interview dat wij vorig jaar met haar deden.