Pasen 2015: we houden het lekker licht en luchtig!

Tips voor fijne bloeiende paasdagen

Paar dagen vrij, buiten danst het voorjaar, binnen wordt alles op z'n paasbest met verse bloemen in prachtige tere kleuren. Geniet van elegante paasdagen! 

Paasbrunch nieuwe stijl: vrije, blije bloemen

Zacht, fris en gegarandeerd kuikenvrij: van je brunchtafel maak je een lentefeestje met transparant glaswerk. Over verschillende vazen verdeel je losjes grillige bloemen als parkiettulpen, hyacinten en nerines in combinatie met wat grassen. Naturel, verrassend en mooi – schuif maar aan!

Vrolijk Pasen vier je met vrolijke bloemen!

Heb je tijd en zin om even een uurtje te knutselen, dan kun je je hart ophalen aan de Paastak 2.0 en wat Eieren Anders. Om in stijl aan de paasbrunch te verschijnen, komen fashion designers je beeldig tegemoet met de betere gele bloemetjesjurken. En aan tafel kun je passend genieten van eitjes met bernagie dat bijna te mooi is om op te eten.

Van bollen op je bord tot bloeiende stoelhoezen

Omdat Pasen en voorjaarsbloemen zo'n perfecte combinatie is, kun je er ook van alles mee doen rondom je brunch, van bollen op je bord tot bloeiende stoelhoezen. Gaat je smaak meer richting boho en brocante, dan is een bloemenmobile vast iets voor je of anders een van die andere net-even-leukere paasideeën, zoals een baggy paasvaas.

Fijne dagen!