Motiveer met een Celosiaboeket

Voor kracht en focus

Of het nu gaat om een ​​examen, masterscriptie of thuiswerken: focus is essentieel als je productief wilt zijn of examens wilt halen. De ster van dit boeket is de Celosia. Deze bloem heeft een bijzondere vorm, die dankzij de bochtige structuur doet denken aan de hersenen en refereert naar focus. De knalkleuren zorgen voor een flinke dosis motivatie, vind je ook niet? 

De Celosia symboliseert moed, kracht en succes en is daarom perfect geschikt als cadeau voor thuiswerkers, afstudeerders, of als je iemand om een andere reden succes wilt wensen!  

boeket celosia mooiwatbloemendoen.nl

STIJLTREND CRAZY ILLUSIONS
In onze huidige Trend Collectie draait alles om Crazy Illusions. Vrolijke, kleurrijke en speelse combinaties zorgen ervoor dat de grens tussen illusie en werkelijkheid vervaagt. Ronde vormen staan centraal en je fantasie wordt geprikkeld. Elementen die iets anders lijken te zijn dan ze in werkelijkheid zijn, worden als stilistische middelen gebruikt. 

Dit boeket cadeau geven? Of kun je zelf wel wat focus gebruiken? Wij helpen je graag!

DIT HEB JE NODIG

  • Celosia
  • Bladgroen

ZO MAAK JE HET
Je lokale bloemist helpt je graag om dit boeket te binden. Ga je liever zelf aan de slag? Lees hoe je zelf een Biedermeier draait

LEES ALLES OVER CRAZY ILLUSIONS
Meer weten? Lees dan alles over stijltrend Crazy Illusions! Of kijk op Instagram en Facebook voor meer inspiratie. Laat ons jouw interpretatie van deze stijltrend zien met de hashtag #mooiwatbloemendoen.