Leer hoe je bloemstylist kunt worden

Via Putnam Flower Channel krijg je alle kennis die je nodig hebt

Altijd de droom gehad om bloemstylist te worden? Leer digitaal prachtige bloemstukken creëren onder begeleiding van Putnam & Putnam. Door middel van exclusieve video-tutorials ga je aan de slag en zal jouw inner bloemstylist letterlijk tot bloei komen.

Leer hoe je bloemstylist kunt worden Mooiwatbloemendoen.nl

Ga zelf aan de slag

Via het Putnam Flower Channel krijg je toegang tot een besloten omgeving waar je alles leert over bloemen, styling en presentatie. Naast de uitgebreide video-tutorials vind je er ook een creatieve 'sleep en plak'-tool om digitaal de mooiste creaties te realiseren. En met een bloemendatabase met meer dan 500 veelvoorkomende variëteiten, kun je je creativiteit helemaal kwijt.

Leer van de professionals

In de video-tutorials leren Michael en Darroch je alles wat zij weten. Ze delen hun kennis op het gebied van bloemen, design en fotografie. Volgens het duo gaat bloemstylist zijn namelijk verder dan enkel bloemen. Het is een vorm van kunst, waar zij maar al te goed mee weten om te gaan. Leer deze profs beter kennen in de serie Exposé #16 die wij met ze maakten.

Over Putnam & Putnam

Bij Darroch en Michael zit de liefde voor design, interieurontwerp, mode en fotografie net zo diep als de liefde voor elkaar. De meest favoriete bloem is dan ook de klassieke roos, het liefst in een poederige, romantische kleur. Daarnaast hebben ze een uitgesproken visie als het gaat om de bloemsierkust. Waar de passie voor bloemen vandaan is gekomen en hoe ze zijn gekomen waar ze nu zijn lees je in een interview over hun bedrijf.