Vereeuwig je lievelingsbloem met Moebe

Geniet voor altijd van een bosje achter glas

Loop je geen bloemist voorbij als er een lelie naar je aan het flirten is of lonkt de roos juist zo dat je haar niet kunt laten staan? Is de dahliaperiode jouw gelukkigste tijd van het jaar of geef je de voorkeur aan de orchidee, om de mooie symboliek? Welke prachtbloem staat het hoogst op jouw favorietenlijstje? Wat voor de één een ‘mwah, niet zo veel aan’-bloem is, is voor jou een exemplaar waar je net zo van gaat stralen als de bloem zelf. En dan kan het gaan om de vorm, geur, kleur, maar ook om een flinke dosis herinneringen. Eigenlijk zou je haar voor altijd willen bewaren. 

Vereeuwig je lievelingsbloem met Moebe

Boeketje aan de muur

Of de bloem nu uit een ‘belangrijke gebeurtenissen’-boeket komt zoals een bruiloft, een liefdevolle verwennerij van je liefje is, of je wilt gewoon een favoriet seizoen bij je houden met een stralende seizoenbloem… er is altijd een reden om te drogen. En dat doe je met de minimalistische prachtige lijsten van MOEBE. Lijst je mooiste bloemmomenten in of vereeuwig je lievelingsbloemen en geef ze een mooi plekje waar ze nog jaren door kunnen stralen.

Voor eens en altijd in de bloemen

Van vaas naar muur is eenvoudig; een van de weinige dingen die je nodig hebt voor stijlvolle pressed flowers is geduld. Leg de nog mooie bloemen tussen twee stukjes vloeipapier of keukenrol in je bloemenpers of tussen een flinke stapel boeken. Na een week of drie is de platte pracht klaar om ingelijst te worden. In combinatie met een levendige, volle bos lievelingsbloemen ervoor op een tafeltje, heb je een vers stilleven en kun je voor eeuwig genieten. 

 

Bron beeld: Moebe