Exposé #16: Putnam & Putnam

Maak kennis met bloemenarrangeurs Darroch en Michael

Met trots presenteren we Exposé, een serie portretten waarin we je voorstellen aan bijzondere, toonaangevende mensen die iets met bloemen en/of planten hebben. In editie #16 nemen we je mee naar Brooklyn, New York om kennis te maken met Putnam & Putnam, het bedrijf van bloemenarrangeurs Darroch en Michael (Mikey) Putnam. 

Het duo, naast professionele partners ook echtgenoten, staat bekend om hun romantische bloemeninstallaties met een snufje vintage waarin rozen in poederachtige tinten een hoofdrol spelen. Deze installaties kom je tegen bij fashion shows, in magazines als Harper's Bazaar maar ook op bijzondere bruiloften.


Design, fotografie, bloemen

Het was begin 2014. Mike zat als interieurontwerper veel achter een bureau. Te veel vond hij zelf. Hij ging daarom in het weekend steeds vaker naar de bloemenmarkt, om thuis 'een beetje te klooien' met zijn nieuwe vondsten. Darroch, die werkte als fotograaf, zag de bijzondere creaties van zijn man, was onder de indruk en legde ze vast. Er volgde een Instagramaccount, steeds meer volgers en uiteindelijk verzoeken om feestjes en bruiloften aan te kleden. Putnam & Putnam was geboren. In ons interview met de heren lees je alles over hun werk, hun succes, visie en inspiratie.