Kantoor comeback met bloemen

Weer aan het werk - in een florale blazer
Geschatte leestijd: 2 minuten

Je koffer is uitgepakt, het zand is uit je sandaaltjes geklopt en in je eigen bed slaap je eigenlijk het allerfijnst. Kortom, de vakantie is over en dus begint het echte leven weer. Onze tip om het vakantiegevoel nog heel lang vast te houden: betreed de kantoortuin in een bloemenblazer. 

Bloemenblazer Claudia Sträter Mooiwatbloemendoen.nl

De florale en botanische prints zijn al jaren hot, denk maar aan de kimono's en pyjama-stijl tops en broeken. Ook in de nieuwe herfstcollectie wemelt het van de bloemen en planten, ook in het segment netjes-voor-werk. Met deze blazers fleur je niet alleen je eigen werkethos op, je collega's worden ook blij van je verschijning. 

Wijnrode statement

Double breasted om indruk te maken, bloemetjes voor de knipoog. Wijnrood met zalmroze, hallo vergadering! Suggestie: combineer met roze gerbera's op je bureau.

Van Gestuz.


Met pioenen

Deadlines? No stress met dit jasje. Zo geniet je na juli ook nog van pioenen. Combineer 'm met een mooie broek en een vaas rode rozen. Kleurt zo leuk bij de bies.

Van H&M.


Als een stilleven

Ja, dit is de roze variant van de zwarte blazer uit het hoofdbeeld. Met al je lievelingsbloemen erop én zelfs een paar planten. Weg ochtendhumeur. En de bloemsuggestie? Wij zeggen: Cestrum.

Van Claudia Sträter.


Blaadje erbij?

Even oefenen op complimenten ontvangen bij de koffie-automaat en dan aantrekken, deze mooierd. Qua florale match is er een perfecte kandidaat: een witte calla. Bloem op je bureau, jij achter je bureau en aan de slag!

Van Notes du Nord.


 

Heb jij nog een florale back to work-tip? We horen of zien 'm graag op onze Facebookpagina.