Boeketrecept: met de Calla in de keuken

Stijlfiguur op onverwachte plek

Sla je deze maand de Bloemenagenda open, dan glimlacht Calla je toe. En dat is nog niet alles: ze verleidt je naar de keuken waar zij, met haar geel/oranje metgezellen, voor een bloeiende verrassing zorgt.

Boeketrecept met Calla Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Het Culi-Calla-Boeket

Misschien ben je een keukenprinses, misschien verre van. Maar een beetje inspiratie in de keuken kunnen we allemaal wel gebruiken, toch? Verras jezelf daarom met bloemen op het aanrecht. De kleuren geven energie, de geuren inspiratie en je hebt fijn uitzicht terwijl je op de ‘ping’ van de kookwekker wacht.
Sta je nou alweer in de keuken?

Recept voor haastige types

Dit boeketrecept valt echt in de categorie Snel, Makkelijk en Lekker. Groepeer een paar vaasjes op een mooie plank en mix naar smaak de verschillende bloemen door elkaar heen. De langste bloemen zet je in het achterste vaasje, het kleinste vaasje vooraan. Voeg 200 ml water toe en een snufje bloemenvoeding en je keuken statement is klaar.*

Deel je culinaire creatie

We zijn nieuwsgierig naar jouw interpretatie van het boeketrecept. Deel je ‘m op Instagram met hashtag #mooiwatbloemendoen?

*Voor de zekerheid zeggen we erbij dat je je tanden niet in de bloemen moet zetten. Ze zijn namelijk niet bedoeld voor consumptie. Daarvoor kun je beter een recept uit een kookboek gebruiken.