A Floral Affair

Spectaculaire lievelingsbloemenshow door Bas Kosters

A Floral Affair Bas Kosters Mooiwatbloemendoen.nl

Lievelingsbloemen

Gisterenavond lanceerde Mooiwatbloemendoen.nl in een unieke show door ontwerper en kunstenaar Bas Kosters de vijftien lievelingsbloemen van het seizoen. Vijftien mannelijke modellen, getooid in bloemenprint en outfits van echte bloemen, vormden een spectaculair slotbeeld als levende kunst- en mode installatie in een prachtige stijlkamer op de Herengracht in Amsterdam.

Bas Kosters

Ontwerper en kunstenaar Bas Kosters, bekend van zijn figuratieve en uitbundige designs, liet zich speciaal voor de presentatie inspireren door de vijftien lievelingsbloemen van het seizoen. De creaties zijn een eclectische, kleurrijke mix van bloemen, een speciaal voor het project ontwikkelde bloemenprint en uitgesproken vormen waarbij ieder model één van de lievelingsbloemen 'aan had.'  Om de ontwerpen letterlijk tot een levende pluktuin te brengen, werkte Kosters samen met de master florists van The Wunderkammer. Bas Kosters zelf presenteerde de show door als ‘lady-speaker’ de modellen aan te kondigen en uitleg over de creaties en de lievelingsbloemen te geven.

And ‘A Floral Affair’ it was…

De mannelijke modellen, die elk één bloem symboliseerden, lieten zich na de show, en geheel in lijn met de campagne letterlijk de bloemen van het lijf plukken door de aanwezige vriendinnen, want vriendinnen kennen elkaars lievelingsbloem. 

Weet jij de lievelingsbloem van jouw beste vriendin? Doe mee en win een schitterend boeket om aan haar te geven! 

Ben je benieuwd naar de creaties? Bekijk hier de foto's en 'the making of' video!