Feng shui met een orchidee

Minimalisme met groots effect

Feng shui is een oude filosofie die je helpt je omgeving goed in te richten… en daar word je dan heel gelukkig van. Zeker als je ook nog eens de hulp inroept van de perfecte bloem: de orchidee. Heel het jaar geniet je binnen van de zachte warme liefde van deze balansbloem. Natuurlijk worden we daar blij van. 

Op je gezondheid

Bloemen in je huis is helemaal feng shui. Bloemen zorgen dat de energie in je huis beter stroomt en zachter en bruisender is. Heel ontspannend dus en daardoor ook gezond.  

Prachtige compositie

Deze stijlvolle bron van eenvoud is ook perfect om een minimalistisch bloemstuk van te maken. Doe dit bijvoorbeeld eens volgens de Japanse bloemschikkunst: ikebana. Het gaat niet om de kwaliteit van de bloemen, die hier overigens wel goed zit, maar om het creëren van een prachtige compositie. Het gaat om het ritme, de natuur en het lijnenspel. Wil je het stuk symbool laten staan voor de hele natuur? Gebruik dan meerdere soorten bloemen.

Mooimaker

De sierlijke bloem heeft niet veel nodig. Een prachtige sobere witte vaas of schaal is al genoeg. Eigenlijk maakt het niet uit waar je deze stijlvolle dame in zet; ze maakt alles mooier. 

Orchidee Bloemenagenda Mooiwatbloemendoen Minimalisme