Een bruiloft zo romantisch als anjers

De mooiste dag van je leven maak je af met bloemen

Je trouwt maar één keer. Tenminste, dat is het uitgangspunt. Dus wil je het goed doen. Deze dag net zo onvergetelijk en mooi maken als jullie liefde. Vol warmte, kleur en sprankeltjes geluk. Natuurlijk spelen bloemen een grote rol deze dag, maar had je al specifiek aan anjers gedacht? Deze vintage klassieker is net zo zoet en romantisch als jullie liefde. Zó pas je de anjer toe op jouw bruiloft.

Anjerkroon voor de bruid en bruidsmeisjes

Voel je koningin voor een dag met een anjerkroon. Weelderige lokken dansen vrolijk op je schouders en de verse bloemen accentueren je stralende gezicht. Jij krijgt een wit exemplaar, de bruidsmeisjes wit met rode of roze franjes. Een heerlijk boho fotomoment waar je nog jaren met plezier op terugkijkt.


Een zoete taart om je vingers bij af te likken

De bruidstaart zelf heeft weinig nodig als je hem versiert met anjers. Op een glazen etagère smeekt de witte taart met rode en roze anjers om geproefd te worden. Een taart om je vingers bij af te likken. Wil je ook de bloemen eten? Zorg dan dat je eetbare bloemen hebt óf vraag een getalenteerde patissier om suikerbloemen.


Het bruidsboeket en corsages

Een paar poederroze en zachtgele anjers gecombineerd met wat groen en je hebt alles wat je nodig hebt voor het meest fotogenieke en romantische bruidsboeket. Ben je op zoek naar wat meer body in je bruidsboeket? Anjers laten zich uitsteken mixen met chrysant, pioenroos en delphinium. En dan voor je geliefde gasten: de mannen spelden hun anjercorsage aan hun revers, de dames gaan voor de oldschool armcorsage. Vandaag zijn de bloemen tevens het sieraad!


Romantische aankleding

De details maken het verschil op de grote dag. Speelt je bruiloft zich grotendeels buiten af? Vergeet dan niet om wat “kale” plekken aan te kleden met bloemen. Bomen met een kale stam geef je rondom een boomstamboeket, borders krijgen een upgrade met anjerslingers die vrolijk op de wind dartelen. Het grote huwelijksdiner met je favoriete mensen behoeft ook nog wat extra’s. Stoelen kun je voorzien van gradient guirlandes en op tafel zet je kleine vaasjes met een handjevol anjers. Kaarsen aan en je bent klaar voor de eerste toost.


Naambordjes op een bed van anjers

Misschien heb je zo’n grote bruiloft dat je gasten een tafel toegewezen krijgen. Óf je wilt de goodiebags op naam uitdelen. Dat kan beide natuurlijk prima op een mooie, houten tafel. Maar hoe sprookjesachtig oogt het als de naambordjes zweven op een wolk van roze anjers? De romantische toon is dan al snel gezet.