Dromen over orchideeën; wat betekent het?

Bloem van de liefde

Je droomt niet zomaar. Je verwerkt dingen die je overdag hebt meegemaakt… of misschien vertelt een droom zelfs wat er gaat gebeuren. Maar wat betekent het als je over de orchidee droomt? Dan is het in ieder geval belangrijk om de rest van de droom ook te onthouden. 

Orchidee Mooiwatbloemendoen.nl

Nachtelijk bloemenbezoek

Wat je orchideeëndroom betekent, hangt van de rest van de droom af, maar het heeft bijna altijd met hevige liefde te maken. Geef je een orchidee weg, dan ga je binnenkort veel geld besteden aan iemand om wie je heel veel geeft. Ruik je in je slaap aan de stijlvolle bloem, dan heb je heftige gevoelens voor iemand. Krijg je een orchidee van iemand, dan krijg je binnenkort een groot cadeau van je partner… 

Orchidee Bloemenagenda Mooiwatbloemendoen Bloem van de liefde

Droombloesem

De bloesem van de orchidee kan ook voorkomen in je droom. Maak je dan maar klaar voor veranderingen. Je krijgt nieuws te horen waar je heel erg blij van wordt.

Bloemendroom

Je kunt ook over bloemen in het algemeen dromen of van een groot boeket met verschillende bloeiers. Zie je ze in alle kleuren, dan staat dat voor lol, pracht, perfectie, specialiteit en vriendelijkheid. Dode of verdorde bloemen staan voor teleurstellingen. Zijn de bloemen allemaal wit, dan staat dat juist voor droefheid. Net als in het wakkere leven is het fijn om ’s nachts een gemengd boeket te ontvangen. Het is dan een boeket van complimenten, goedkeuring en respect. Daar droom je toch direct een vaas bij!

Orchidee Bloemenagenda Mooiwatbloemendoen Bloem van de liefde