Drie keer muren behangen met hortensia’s

Op naar de bloemist en bouwmarkt

Haal het servies met gouden randjes alvast uit de kast, met deze hortensia wallpapers toveren we iedere kamer om tot klassieke theeleutruimte met een urban twist om even heerlijk ‘te zijn’. 

Behang met hortensia's Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: aliexpress.com

Ook zonder huispersoneel

Zie je het zitten? Een enkele muur vol schoonheid van de hortensia? Je ziet jezelf al zitten met een plaid, deken en kopje thee. Een rustig muziekje in de kamer, een butler die de scones komt brengen. Oh wacht.. Stop vooral niet met dagdromen, ook zonder huispersoneel kun je genieten van de vintage feel van deze bolvormige beauty. 

Kant en klaar of DIY

Ga je op jacht naar een kant en klaar behangetje of ga je liever zelf aan de slag? Met een mal en spons kun je de voluptueuze vormen van de hortensia ook zelf nabootsen. Of maak er een digitaal repetitief werkje van waar je ogen een beetje zeeziek van worden. Op afstand oogt zo’n muur echt heel catchy. 

Plak mij maar achter het behang

Niets voor jou dat zoete gedoe zeg je. Afijn, maar tegen deze prachtige exemplaren kun je bijna geen nee zeggen. Bijzondere plant ervoor, grafische plaat ertegen, jij in je designstoel ernaast. Niets meer aan doen!

Copyright: Landofnod.com