Boeketrecept: exotische droom met orchideeën

Vanda, Phalaenopsis en Cymbidium in poederige pastels

Met orchideeën is het makkelijk mijmeren van verre oorden en exotische bestemmingen. Gelukkig hoef je hiervoor niet ver te reizen: de bloemist helpt je die droom in huis te halen.

Boeketrecept met Vanda, Phalaenopsis en Cymbidium  Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Poederige tinten uit het regenwoud

Vanda, Phalaenopsis en Cymbidium, ze komen uit het tropische regenwoud. En die uitheemse erfenis nemen ze graag mee in jouw interieur, waar ze zonder gène alle aandacht opeisen. Kies je de varianten in poederige roze- en geeltinten, dan creëer je een vintage exotisch boeket, dat doet denken aan ansichtkaarten van vakantieoorden uit de jaren ’50 en ’60.

Uit je comfort zone

Is het even wennen? Misschien zette je voorheen een losse orchidee in een vaas, nu combineer je meerdere soorten en kleuren. En nu je toch al uit je comfort zone bent, stellen we voor er nog wat kleurrijke beauties bij te doen. Wat dacht je van bloemen in lila, paars, warm geel en rood? Robuuste vaas, nog even de finishing touch en het betere dagdromen kan beginnen.

Like, like, like

Aloha! Deze orchideeën-droom houd je toch niet voor jezelf? Deel ‘m op Instagram en vergeet niet er #mooiwatbloemendoen bij te zetten.