Boeketrecept: een vaas waar het hart van overloopt

Alles wat je wilde zeggen in een boeket

Sommige boeketten laten je stilstaan bij hoeveel je van bloemen houdt. En van de gever! Print dit boeketrecept uit en neem het mee naar jouw lokale bloemist. Samen maken jullie een boeket waar je hart én de vaas van zullen overlopen. 

groot boeket liefde | mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Aan de slag

Kies voor bloemen in zoete kleuren die je doen denken aan de liefde zoals roze, rood, pastel en blush. Er zijn verder weinig regels. En als ze er wel zijn dan lap je ze gewoon aan je laars. Kies zelf de aantallen, lengtes en schikking. Less is niet altijd more. Duik vol enthousiasme de bloemen in en deel de weelde in je hart en uit het in een overweldigend boeket.

Wat je altijd al wilde zeggen

Wist je dat ranonkel, anjer, freesia en de roos allemaal heel lieflijke betekenissen hebben? De ene wat meer een verlegen charmeoffensief en de ander een directe flirtpoging, maar liefdevol altijd. En wist je dat deze bloemen perfect de vier fases van de liefde belichamen? Dit boeketrecept is daarom niet alleen heel mooi, het spreekt ook nog eens uit wat je altijd al wilde - maar wellicht niet durfde te - zeggen. 

De liefde gaat niet altijd over rozen

Zó dan, als dat geen pareltje is geworden! Valt er een blaadje of steekt er een grasje uit? Geen probleem. De liefde gaat niet altijd over rozen en zo ook een boeket niet.