Moederdag

Pak groots uit met bloemen

Moeders. Deze bijzondere vrouwen zouden iedere dag wel in het zonnetje gezet mogen worden. Of in de bloemen! Laten we in ieder geval die ene dag extra speciaal maken en flink uitpakken. Lees verder en ontdek de mooiste cadeautips en DIY's voor Moederdag met bloemen in de hoofdrol. Uiteraard ook te gebruiken om je fantastische oma, pleeg- of cadeaumoeder op 14 mei mee te verrassen. 

boeket Moederdag
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Een zelfgemaakte bloemenletter

Je moeder(figuur) staat 24/7 voor je klaar. Met een kopje thee, een door schade-en-schande wijsheid of dat zachte maar stevige steuntje in de rug. Verras jouw moeder daarom met een persoonlijk cadeau. Steek je handen uit de mouwen en verras haar met een prachtige bloemenletter.

het perfecte moederdagboeket

Op deze Moederdag draait het natuurlijk om jouw familie. Ook bij planten zijn er veel families. Wat dacht je van de plantenfamilie Araceae? Deze aronskelkachtigen staan klaar om jouw moeder een superdag te bezorgen. Geef haar bijvoorbeeld een boeket vol hartvormige bloemen. Wat dacht je van dit grootse boeket vol liefde, geluk en blijdschap?

een moeder in je hart

Maar misschien is je moeder er niet meer. Dan zijn dagen als Moederdag best lastig, omdat je weer even met je neus op de feiten wordt gedrukt. Tegelijkertijd is het een mooi moment om je moeder te memoreren en herinneringen te koesteren. We laten je zien hoe je dat kunt doen met bloemen, zodat ook zij erbij is deze zondag.

Bloemen met een sterke symboliek

Is jouw moeder het voorbeeld van een sterke vrouw? Zo een die eigenlijk een superheldencape zou moeten dragen over haar trenchcoat? Om haar dat te vertellen stellen we je voor aan bloemen die net zo sterk zijn als supermama. Voor welke ga jij deze Moederdag? 

mini-boeket van je favoriete mini

Op zoek naar een leuke activiteit op Moederdag? Maak dan eens mini-boeketten met je favoriete mini's. Want jong geleerd is oud gedaan, en de liefde voor bloemen kan niet vroeg genoeg worden aangewakkerd. Toch? 

Hoe verras jij jouw moeder(figuur) met bloemen? Deel het met ons via Facebook of Instagram met de hashtag #mooiwatbloemendoen.