DIY: glazen kerstbal met florale verrassing

Prachtig in de boom óf op je bord
Geschatte leestijd: 2 minuten

Verzorg je dit jaar het kerstdiner en ben je aan het nadenken over mooie aankleding? Look no further! Met deze leuke DIY heb je binnen een handomdraai een lieve en florale verrassing op het bord van je gast. Die na het diner een ereplekje in de boom krijgt!

DIY boule de Noël au cœur fleuri
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig

Zo maak je het

Verwijder het dopje van de kerstbal. Vul de kerstbal met bloemen en bloemblaadjes. Bijvoorbeeld van een steel die is geknakt toen je het kerstboeketrecept vol warme tinten ging maken. Knip ook een steel van de kerstboom voor een beetje groen. De laatste ruimte vul je op met een mooi gekleurde veer of een stuk lint.

Plaats het dopje terug en knoop het lint aan het oogje. Hiermee kan je straks de kerstbal in de boom hangen. Wil je het extra speciaal maken? Voeg dan een handgeschreven notitie toe of gebruik de kerstbal als naamkaartje voor je stoelopstelling. Plaats de bal met florale verrassing op een linnen servet op je mooiste borden. Merry Christmas!

Volop genieten van een klassieke kerst

Meer kerst? Bekijk het kerstboeketrecept met warme tinten, de prachtige guirlande om zelf te maken en de hangende bloemenboom als alternatief op de kerstboom. Kan je niet genoeg krijgen van the most wonderful time of the year? Wij ook niet! Jingle bells hebben we niet, maar op social media houden we je op de hoogte met de laatste bloemeninspiratie. Je vindt ons op FacebookInstagram en Pinterest.