DIY: servetring met frêle bloemen

Sprookjesachtig mooi
Geschatte leestijd: 2 minuten

De oven staat vol met heerlijke baksels, de koelkast puilt uit met lekkernijen, Mariah galmt uit de speakers, je hangende bloemenboom betrekt enorm bekijks en de tafel… De gedekte tafel is vandaag waar the magic happens.. Bij jou geen ongezellige borden met barsten, maar het mooiste servies. Rijkelijk gevulde glazen, een pretty kerstkrans als tablepiece en op ieder bord een servetring met frêle bloemen. Wow, alles is door een (servet)ringetje te halen!

Servetring met frele bloemen Mooiwatbloemendoen.nl
Schrijf je in en ontvang iedere maand de leukste bloemen inspiratie

Dit heb je nodig

  • Een oude/vintage servetring of een stevige vorm die kan dienen als ring
  • Frêle bloemen in rijke kleuren zoals gipskruid en orchidee
  • Lijmpistool

Zo maak je het

Als je alle ingrediënten hebt, is het eigenlijk vrij simpel. Een dotje lijm en plakken maar! Kies bloemen die je mooi vindt en qua kleur aansluiten bij de rest van de aankleding. Bloemen zoals gipskruid zijn net wolkjes en geven het geheel een romantische uitstraling. Een grotere bloem zoals orchidee maken het weer eigentijds.

We zijn benieuwd naar het eindresultaat! Deel jouw servetring met frêle bloemen met ons via social media met de hashtag #mooiwatbloemendoen.

Volop genieten van een klassieke kerst

Meer kerst op tafel? Bekijk ook de DIY's kerstbal met bloemen, mini kerstkrans op je champagne coupe, onderwaterbloemen en kerstkrans op tafel. Kan je niet genoeg krijgen van the most wonderful time of the year? Wij ook niet! Jingle bells hebben we niet, maar op social media houden we je op de hoogte met de laatste bloemeninspiratie. Je vindt ons op FacebookInstagram en Pinterest.