Boeketrecept: zo zag je rozen nog niet eerder

Een klassieke schoonheid in een parmantig boeketjasje

Is roos ook één van jouw favorieten? Wij begrijpen het wel hoor. Deze klassieke schoonheid maakt alles mooier met haar fluweelzachte bladeren, zoete geur en charmante voorkomen. Maak eens een keer een ander soort boeket met roos dan je gewend bent. Een parmantig boeket vol kleur. 

Roos boeket Mooiwatbloemendoen.nl

Dit heb je nodig

Kies je favoriete soort rozen en bindt haar samen met andere mooie oude bekenden als chrysant, viburnum en ilex in een korenschoof. Laat de bladeren en bloemen maar speels uitsteken, dat maakt dit boeket nog meer eigen. 

Rozen kunnen altijd

Het geven van rozen voelt soms wat beladen. Ze wordt de koningin van de bloemen genoemd. Of zelfs de bloem van de liefde. Oh help, wat als je haar gewoon vooral heel erg mooi vindt? Met de juiste kleur, check de symboliek in de bloemenwijzer, in combinatie met andere bloemen voelt roos lang niet meer beladen. 

Mix it up!

Na een aantal dagen uitgekeken op het boeket? Of geniet je liever overal in huis van bloemen? Dit boeket leent zich er zeer goed voor om op te delen in een paar kleine boeketten. In kleine vaasjes, jars of limonadeflesjes met een klein laagje water zet je een roos plus twee of drie andere stelen. Al snel lijkt iedere kamer in huis een makeover te hebben gekregen!