BOEKETRECEPT: KERSTBOEKET VOL RIJKE KLEUREN 

Sfeerverhogende bloemenpracht 

Wij presenteren: het prachtige X-boeket. De X staat voor Kerstmis, extra large en om te kussen zo mooi. Want het zijn de overdaad aan bloemen, rijke kleuren en de dramatische compositie die dit boeket zo mooi maken. Dit boeket is alles wat wij dit jaar voor kerst willen - en een beetje meer.

Boeketrecept: kerstboeket vol rijke kleuren | Mooiwatbloemendoen.nl

Zet het boeket op de eettafel en de rozenbottels spieken zo je champagneglaasje in. Straalt het boeket op de schouw, dan ruik je iedere keer dat je voorbij loopt een vleugje roos. Geef onderstaand boeketrecept door aan je bloemist - of stel het zelf samen. 

DIT HEB JE NODIG

ZO MAAK JE HET

Zoek je mooiste, grote vaas uit, maak ‘m goed schoon en vul met water en snijbloemenvoeding. Snijd de stelen van de rozen op verschillende lengtes en maak er een compositie mee in de vaas. Bepaal vervolgens waar je de Phalaenopsis en Lisianthus in het boeket wil verwerken, snijd de stelen op de juiste lengte en voeg toe. Doe een paar stappen naar achter om te kijken of je blij bent met de compositie en herschik indien nodig. Vul de overige ruimte op met Eucalyptus populifolia. Als finishing touch voeg je enkele rozenbottel takken toe.

MEER KERSTINSPIRATIE?

Voor nog meer kerstinspiratie bekijk je ons kerstdossier vol met sfeerverhogende bloemenpracht.