In bad met de roos

Trek je terug in de badkamer voor een bloemenbeleving

De zonnestralen die je huid verwarmden maken plaats voor je regenpak. Je slippers zijn vervangen door laarzen en het laatste beetje zomerbruin verdwijnt langzaam van je wangen. Het is herfst. Maar dat betekent niet dat we stoppen met goed voor onszelf te zorgen. Met deze bloemige producten en badrituelen maak je van je badkamer een aantrekkelijke spa. Zo kom je het najaar stralend en ontspannen door.

Hopscotch badzout met roos Mooiwatbloemendoen.nlCopyright: Hopscotchlondon.com

Het ruikt naar rozen, spoelt de stress van je lijf en de verpakking mag er ook zijn. Deze Hopscotch Nourish Bath Salts bevatten Dode Zee zout, rozenblaadjes, calendula en heide en helpen je huid gehydrateerd te houden. Handje zout bij het badwater en onderdompelen maar. Dit natuurlijke product is bovendien niet op dieren getest en wordt handgemaakt in een studio in Londen. 

Of maak zelf bruisballen

Met bruisballen, of bath bombs, maak je van je eigen badkamer een vijfsterren spa. De badballen, met rozenblaadjes en lavendel, zien er niet alleen fantastisch uit maar laten je onderdompelen in de aromatherapie. Je maakt ze nu zelf, kijk maar:

Zo maak je de bloemige bruisballen.

Voetenbad met rozen Mooiwatbloemendoen.nl


Verwen je voeten met een voetenbad

Misschien heb je helemaal geen bad, of heb je er geen geduld voor. Met een voetenbad van rozen verwen je je voeten, terwijl je ondertussen televisie kijkt of de was opvouwt. Een neveneffect kan wel zijn dat je er een beetje, eh... rozig van wordt.

Zo maak je het rozenvoetenbad.


Of maak zelf een rozenscrub

Is je spiegelbeeld een beetje dof? Meh. Deze gezichtsscrub met gedroogde rozen zorgt voor een zacht en roze velletje. Je maakt 'm zelf en daarmee zorg je meteen voor een fijne voorraad, waarmee je stiekem natuurlijk ook de rest van je body kunt scrubben. Hee, je straalt!

Zo maak je de rozenscrub.