Around the botanical world: Noord-Amerika

Bereid je voor op een explosie voor alle zintuigen

Tijdens onze reis around the botanical world doen we zes werelddelen aan in onze zoektocht naar botanische inspiratie. De meest bijzondere groene verhalen, de mooiste bloemenvazen, de leukste manieren om planten in gerechten te verwerken, fashion geïnspireerd op flora en wonen met bloemen en planten rondom de wereld. Dit keer reizen we af naar… Noord-Amerika! 

Welkom in Noord-Amerika!

Noord-Amerika. Als we het over Amerika hebben, bedoelen we eigenlijk Noord-Amerika. Maar dit gebied is veel meer dan alleen de USA. Continent-technisch is Noord-Amerika verdeeld over 23 onafhankelijke staten. Wij reizen ditmaal af naar de grootheden Amerika en Canada en genieten van de woeste natuur. We hebben ons flink kunnen laten inspireren met bloemen en planten als rode draad. 

Laat je inspireren

We gaan erop uit en bezoeken vijf van Noord-Amerika’s mooiste natuurparken. Hier ontdekken we ook hoe het zit met Canada en de liefde voor de esdoorn. We zetten de first ladies van Amerika in de spotlight en bewonderen de prachtige outfits met bloemen en planten. Als afsluiter organiseren we een filmavond met de fijnste Hollywoodklassiekers, als snack heerlijke popcorn met anjers en een lavendelmilkshake.

Een wereld om te ontdekken

Is je reislust al een beetje opgewekt? Mooi! Tijdens onze reis around the botanical world doen we naast Noord-Amerika ook Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië, Azië en Europa aan. Pak je paspoort en een lege koffer. Aan het einde van deze trip is de koffer gevuld met zomerse bloemen- en planteninspiratie!

Deel de Amerikaanse invloeden

Op Pinterest hebben we een board gemaakt met volop Amerikaanse inspiratie. Heb je nog meer passende invloeden gevonden? Deel het met ons op Facebook, Twitter of Instagram!